Pf 2018  
Přání a poděkování za přízeň.

I když jsme v uplynulém roce nebyli bez chyb, Ježíšek pod stromečkem nechal mobilní verzi Osla, takže při čtení na mobilu už nemusíte stránky neustále posouvat sem-tam. Pokud by někoho z Vás napadlo na tom ještě něco vylepšit, dejte prosím echo, náš dvorní architekt pan Martin Enderle se s tím pokusí poprat.

 

Telč, foto: Dušan Bouška
Telč, foto: Dušan Bouška

Dostrkat tu oslí káru do dalšího roku se nám podařilo hlavně díky Vaší přízni. Tradičně se nám totiž opět nepodařilo vymyslet nějaký fígl, kterým bychom si mohli sáhnout na dotace. Výhodou je, že nám nehrozí vracet miliony, ale nevýhodou je, že se bez Vaší sponzorské přízně neobejdeme. Osel má sice snahu žít z příjmu za reklamy, bohužel stále více z vás používá adblock, aniž možná tušíte, že tím jdete kopytnatci tvrdě po krku. Chceme Osla bez agresivních reklam a inzertních článků a tak nám nezbývá, než se opět uchýlit k ponižující žebračence. Vám, co štěstí přálo, podělili jste všechny blízké, máte zaplacenou příští dovolenou, vyrovnány všechny závazky vůči berňáku a stále toho zbývá více, než zvládnete prohýřit, tak pro Vás máme nenápadné tlačítko v pravém horním rohu, které už napoví…

 

Ale už dost provozních záležitostí a teď k tomu nejdůležitějšímu:

 

Sami sobě přejeme méně chyb a omylů, všem vespolek pak hodně zdraví a lásky, protože bez těch by to nebyl život, ale jen živoření.  A také trochu toho štěstí, bez něhož to v životě také nejde.

Váš Osel

 

 


 

Tradičně se dělíme o radost řetězem přání, které přichází:

 

Z Českých Budějovic:

 

Ze Slezské univerzity v Opavě:

 

Antonín Karoch nám i Vám přeje všechno nej:

 

Markéta

 

Honza Kasinsky všem přeje:

 

 

Ondra Šamárek:

 

Milan Hrubeš všem přeje :)

Pavel Kolář všem přeje

 



 


Autor: Redakce
Datum: 01.01.2018
Tisk článku


Diskuze:


Diskuze je otevřená pouze 7dní od zvěřejnění příspěvku nebo na povolení redakce








Zásady ochrany osobních údajů webu osel.cz