Konec ulepenĂ˝ch prstĹŻ a kvapnĂ©ho olizovánĂ­ zmrzliny ze všech stran, aby se pĹ™edešlo pokapanĂ˝m svrškĹŻm. Přídavek BslA proteinu zaruÄŤĂ­, Ĺľe krĂ©m zĹŻstane stabilnĂ­ v mnohem vÄ›tším rozsahu teplot. Pro velkovĂ˝robu proteinu se poÄŤĂ­tĂ






Konec ulepených prstů a kvapného olizování zmrzliny ze všech stran, aby se předešlo pokapaným svrškům. Přídavek BslA proteinu zaručí, že krém zůstane stabilní v mnohem větším rozsahu teplot. Pro velkovýrobu proteinu se počítá s využítím rekombinantních kmenů bacila. Odpůrci GM se prý už nechali slyšet, že raději zůstanou upatlaní. Kredit: Cherry Darlin 'via Flickr, CC by SA 2.0