Nastal čas stolků s vícedotykovým displejem  
Při návštěvách kanceláří se již můžeme setkat se stolky vybavenými multi-touch displejem s různými aplikacemi.

 

Touchscape Multi-Touch vyráběný firmou Touchscape, má 47palcový displej, který může zobrazit obrázky ve vysokém rozlišení 1920 x 1080 pixelů (High-definition, HD). Tato technologie má široké možnosti využití od vážných prezentací po hry.

 

Výrobce do poměrně standardně vyhlížejícího stolku z akrylátu zabudoval seriózní hardware. Displej má 3,4GHz quad-core procesor Phenon, který je schopen čerpat podporu ze 4GB paměti vyhrazené pro procesor. Systém má k dispozici 180 gigabajtů úložného prostoru a lze jej připojit bezdrátově pomocí některého z následujících standardů: Bluetooth, Wi-Fi, USB, Ethernet nebo 3G.

 


LCD obrazovka s velkým pozorovacím úhlem je vybavena 8bitovým mikroprocesorem, který umožňuje více souběžných vstupů. Jas nastavuje senzor automaticky podle okolního osvětlení.
Pro případ, že by některý z návštěvníků považoval zařízení opravdu za konferenční stolek na odkládání šálku s kávou, je displej opatřen vrstvou odolnou proti vodě a poškrábání. Touchscape je k dispozici v některých standardních konfiguracích, ale propagačním verzím, jež mají ohromit nebo zabavit příchozí, se meze nekladou. Zajímají-li vás ceny, budete muset kontaktovat přímo společnost, která je na stránce nezveřejňuje.

Pramen: http://touchscape. … offee-table/

 

Případně levnější verze:

 

Datum: 22.02.2011 09:59
Tisk článku


Diskuze:

Viděl jsem vyzkoušel jsem

Pavel Kolar,2011-02-22 18:30:19

a nijaké extra nadšení se zrovna nekonalo. Je to taková pořádně drahá hračka.

Odpovědět


Diskuze je otevřená pouze 7dní od zvěřejnění příspěvku nebo na povolení redakce








Zásady ochrany osobních údajů webu osel.cz