Redakce

OSEL (Objective Source E- Learning) je internetový časopis pro popularizaci vědy. Jeho motto je: „Být či nebýt“ .

V databázi Národní knihovny je od roku 2002.
ISSN 1214-6307

Vydavatel: Osel,s.r.o.
IČO: 27229572
DIČ: CZ27229572
Adresa: Havlíčkova 419, Telč, PSČ 58856
Kontakt na redakci: ja(zavinac )osel.cz, Tel: 606198742




Zveřejněné příspěvky podléhají ze zákona autorskému právu, a jejich další užití, šíření či kopírování v jakékoli podobě je možné pouze se souhlasem vydavatele. Provozovatel nenese odpovědnost za obsah jednotlivých příspěvků. Redakce nekontroluje správnost vložených dat a nenese za ně právní odpovědnost.

Osel přišel na svět před dvaceti lety. U porodu tehdy asistoval pár nadšenců. Postupně se přidávali další „ spolupachatelé“. Dnes jich je zhruba tisícovka. Seznam článků autora se objeví po kliknutí na jméno u kteréhokoliv jejich článku. Pokud autor na sebe poskytne veřejný kontakt, je uveden v rubrice - Autoři.

Osel značně přibral a jeho kabát už mu je těsný a v mnoha směrech už nesedí. Průběžně se snažíme mu kupovat něco pohodlnějšího, ale nestíháme.


Tiskový odbor
Informovat veřejnost považujeme za naší hlavní činnost. Proto také, obdobně jako u jiných významných institucí, byl i náš tiskový odbor posílen. K dnešnímu dni má tolik členů, kolik je přispěvatelů. Situaci se nám tedy podařilo vyřešit jen za cenu kumulace funkcí, kdy každý z autorů je současně sám sobě tiskovým mluvčím.


Odbor vnějších vztahů
Smysluplnou náplň činnosti pro něj hledáme.


Odborná gesce: Stanislav Mihulka.


Styk s veřejností
Dočasně zrušen. Zájemců o styk bylo více, než jsme byli schopni uspokojovat. Hledáme atraktivní asistentky ochotné pracovat na vedlejší poměr.


Zásady ochrany osobních údajů webu osel.cz